Educație

Micul meu artist: Despre Omni Creativ și cursurile de artă oferite în cadrul acestei școli

Orice părinte își dorește să ofere copilului său oportunitatea de a avea mai multe posibilități de învățare, dezvoltare și recreere prin tot felul de activități extracurriculare. Așadar, dacă îți dorești ca prichindelul tău să participe la astfel de programe de exprimare artistică și ești din Ploiești, Omni Creativ este alegerea ideală. Vei găsi în curriculum-ul lor inovator cursuri de teatru, arte plastice, artă fotografică, dans modern, volei, arhitectură, modelaj și arhitectură digitală. Citește în continuare urmăotul articol pentru a afla experiența mea!

Autor:Marina Cristescu

De ce este important să-i înveți pe copii să coopereze și cum o poți face

Colaborarea este esențială în orice relație interumană, fie că vorbim despre relații personale sau profesionale.

Autor:Dinu Ileana

De ce este important să îi înveți pe copii să facă eforturi și să fie perseverenți?

Perseverența este o calitate pe care orice părinte și-o dorește pentru copilul său. Însă, ea nu poate fi dobândâită fără ajutor din exterior, cel puțin nu în cazul copiilor. De aceea, este important ca părinții de pitici să îi motiveze pe aceștia să depună eforturi și să nu se dea bătuți rapid. În cadrul acestui articol vor fi prezentate câteva din modalitățile prin care vă puteți pregăti copilul pentru un viitor de succes, așadar, vă invităm la o scurtă sesiune de lectură.

Autor:Marina Cristescu

De ce este important să îi înveți pe copii să fie recunoscători și cum o poți face?

Învățarea recunoștinței la copii este importantă pentru sănătatea mentală și relațiile interpersonale. Descoperă de ce este important să îi învățăm pe copii să fie recunoscători și cum îi putem ajuta să dezvolte acest obicei benefic într-un mod prietenos și creativ.

Autor:Elena Mina

Cum să îi înveți pe copii iubească lectura

Lectura este un dar neprețuit pe care îl putem oferi copiilor noștri! Ea este o comoară inestimabilă care poate deschide porți către lumi noi.

Autor:Dinu Ileana

Recomandări

Cum să gestionezi conflictele și tantrumurile la copiii mici

Tantrumurile sunt reacții emoționale intense la frustrare și dezamăgire, și pot fi declanșate de lucruri precum obiectele refuzate, păreri respinse sau nevoi nesatisfăcute

Autor:Dinu Ileana

Cele mai bune cărți pentru copiii mici: ce să citești împreună cu micuțul tău

Începe chiar acum să-i cultivi celui mic plăcerea și setea de lectură! 

Autor:Mihaela Andrei

RECLAMĂ